Speciaal gecoat papieren servet - blauw

€ 20,90*

Inhoud: 500 Stück (€ 0,04* / 1 Stück)

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 Tage

Colour
Box
Productnummer: 10403-BL
Verpackungseinheit: Box

Productinformatie "Speciaal gecoat papieren servet - blauw"









Papieren servetten in diverse kleuren voor gebruik in kapsalons, praktijken of studio's - Servetten van sterk absorberend weefsel - Gecoat met polyethyleen - Gehamerd en gevouwen - Latexvrij - Afmetingen: ca. 33 x 45 cm - Voor individueel gebruik in salons, praktijken, studio's etc. - Beschikbare kleuren:

Blauw, Donkerblauw, Geel, Groen, Lichtblauw, Paars, Lime, Oranje, Roze, Rood, Wijnrood, Wit, Zwart - Bijpassende servetdispenser: artikelnummer 09050 - Verpakkingseenheid: 500 stuks in een doos.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Dokument

Tipp
Gekleurd chirurgisch masker, zwart, type IIR, 4-ply, latexvrij, 50 stuks, wegwerpmasker, medische gebitsbeschermer, MNS, mond-neusbescherming, wegwerpmasker, beschermingsmasker, Med-Comfort


Chirurgisch masker met oorlussen en neusklem, 4-voudig, zwart Onze populaire medische gebitsbeschermer met elastische banden overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking, hoge filterefficiëntie en betrouwbare vloeistofbestendigheid. De oorlussen zorgen voor een hoog draagcomfort en de geïntegreerde metalen band voor een goede pasvorm op de neus. De medische gebitsbeschermer in verschillende kleuren valt niet alleen visueel op in het dagelijks leven - medische praktijken, bedrijven, kappers, nagelstudio's en co. nemen hun toevlucht tot gekleurde gebitsbeschermers als aanvulling op de uniforme bedrijfskleding.














- 4-laags, gemaakt van 100 % glasvezelvrij vlies - Met neusklem - Met elastieken - Latexvrij - Kleur: Zwart - Verpakkingseenheid: 1 doos van 50 stuksKwaliteitskenmerken - Filtercapaciteit = 98 % - EN 14683 Type II R - Medisch hulpmiddel klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745Hoe gebruik ik een mond-neusbeschermer op de juiste manier?





- Was eerst grondig uw handen om besmetting van het masker te voorkomen - Plaats de mondbeschermer over de mond en neus - Bevestig de mondbeschermer aan de oren met de lussen of bind hem achter het hoofd vast met de bevestigingsriemen - Druk de neusklem lichtjes samen over de neusbrug en pas hem aan de vorm van het gezicht aan - Trek tot slot de mondbeschermer een beetje over de kin en controleer of hij in de juiste positie zit.

Inhoud: 50 Stück (€ 0,08* / 1 Stück)

€ 3,90*
Gekleurd chirurgisch masker, 5 kleuren mix, gekleurd, groen, blauw, geel, roze, oranje, type IIR, 3-laags, latexvrij, 50 stuks, wegwerpmasker, medische mondbescherming, MNS, mond-neusbescherming, wegwerpmasker, beschermingsmasker, Med-Comfort




Chirurgisch masker met oorlussen en neusklem, 3-lagig, mix Non-wovenmondbeschermer in een 5-kleurenmix Onze populaire medische mondbeschermer met elastische banden overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking, hoge filterefficiëntie en betrouwbare vloeistofbestendigheid. De oorlussen zorgen voor een hoog draagcomfort en het geïntegreerde metalen bandje voor een goede pasvorm op de neus. De medische mondbeschermer in verschillende kleuren valt niet alleen visueel op in het dagelijks leven - medische praktijken, bedrijven, kappers, nagelstudio's en co. nemen hun toevlucht tot gekleurde mond-neusbeschermers als aanvulling op de uniforme bedrijfskleding.












- 3-lagig, van 100 % glasvezelvrij vlies - Met neusklem - Met elastieken - Latexvrij - Kleuren in de doos: groen, blauw, geel, roze, oranje - Verpakkingseenheid: 1 doos van 50 stuksKwaliteitskenmerken - Filterprestatie = 98 % - EN 14683 Type II R - Medisch hulpmiddel klasse I volgens.

Verordening (EU) 2017/745Hoe gebruik ik een mond-neusbeschermer correct?





- Was eerst grondig uw handen om besmetting van het masker te voorkomen - Plaats de mondbeschermer over de mond en neus - Bevestig de mondbeschermer aan de oren met de lussen of bind hem achter het hoofd vast met de bevestigingsriemen - Druk de neusklem lichtjes samen over de neusbrug en pas hem aan de vorm van het gezicht aan - Trek tot slot de mondbeschermer een beetje over de kin en controleer of hij in de juiste positie zit.

Inhoud: 50 Stück (€ 0,07* / 1 Stück)

Colour
bunt
€ 3,90* Vanaf € 3,63* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, latex handschoenen, zwart (zwart), poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Style by Med-Comfort
Grootte: M
De poedervrije wegwerphandschoen van latex is aan de binnenkant gechloreerd en aan de buitenkant voorzien van een polymeercoating, waardoor de proteïneconcentraties afnemen en ze allergievriendelijker is dan conventionele wegwerphandschoenen van latex. Onze latex handschoen in elegant zwart biedt een optimale greep en soepel draagcomfort dankzij het micro-ruwe oppervlak en de ambidexibele pasvorm en is ideaal als persoonlijke beschermingsuitrusting voor gebruik in de kappersbranche als verfhandschoen, in tatoeage-, cosmetica- en pedicureateliers.

Ook bij gebruik in de levensmiddelenindustrie biedt de latex handschoen een hoog draagcomfort en waarborgt de hoogste veiligheid bij contact met alle levensmiddelen.

Latex handschoen, poedervrij: Latex wegwerphandschoen w, kopen Latex handschoen geschikt voor levensmiddelen.









- Gechloreerd aan de binnenkant, met polymeercoating aan de buitenkant, waardoor eiwitconcentraties die allergische reacties kunnen uitlokken worden verminderd - Micro-ruw en antislip - Ambidexter pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleur: Zwart (Black) - Beschikbare maten:








XS tot XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 - PBM-categorie III volgens PBM-verordening (EU) 2016/42.




PBM Verordening (EU) 2016/425 - Medische hulpmiddelen klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745Voordelen van latex handschoenen Latex handschoenen zijn de klassieker in de categorie wegwerphandschoenen. De latex handschoenen van Hautsache Protect zijn poedervrij en voldoen aan EU-norm 455, wat betekent dat ze goedgekeurd zijn voor medisch gebruik. Latex handschoenen zijn zeer nauwsluitend en dragen als een tweede huid, ze zijn ook zeer rekbaar en scheurvast. Het latexrubber dat voor de productie wordt gebruikt is een natuurproduct en dus, in tegenstelling tot de andere wegwerphandschoenen, gedeeltelijk biologisch afbreekbaar. Latex handschoenen mogen alleen in contact komen met vetvrije levensmiddelen, maar zijn dan wel geschikt voor gebruik in de levensmiddelensector, de geneeskunde, tatoeagestudio's of kapsalons.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,08* / 1 Stück)

Materiaal
Latex
€ 8,90* Vanaf € 8,28* / 100 Box
SolidSafety Tough Fine Touch beschermende handschoen
Grootte: M


SolidSafety Tough Fine Touch ultralichte montagehandschoen De ultralichte SolidSafety Tough Fine Touch beschermingshandschoen voelt aan als een tweede huid. De zeer lichte polyurethaan coating is vuilafstotend en biedt uitstekende grip bij het hanteren van natte en geoliede voorwerpen of in dergelijke werkomgevingen.



Deze beschermende handschoen is ca. 30 % lichter dan vergelijkbare nylon-PU handschoenen en heeft bovendien een uitzonderlijk goede tastgevoeligheid - Ultralichte montagehandschoen met "tweede huid gevoel", die ontstaat door het zeer fijne 18 gg gebreide basismateriaal - Gecoat met een zeer lichte, vuilafstotende zachte polyurethaan coating die een uitstekende grip biedt. De coating is ca.




30 % lichter dan vergelijkbare nylon-PU handschoenen - Zeer goede tastgevoeligheid, perfect om de kleinste componenten/kleine onderdelen veilig vast te pakken - Touch screen compatibel - Gebreide manchet met gekleurde biezen voor maatdifferentiatie - De ergonomische pasvorm maakt werken zonder vermoeidheid mogelijk met een goed ademend vermogen - Allrounder voor een breed scala aan mechanische toepassingen,







waarbij een bijzonder hoge mate van gevoeligheid vereist is - Maten 6-11 / XS-XXLKwaliteitskenmerken - EN 420 - EN 388 (niveau 3121X) - Gesaneerde uitrusting - antimicrobiële behandeling - PBM-categorie II volgens de PBM-verordening (EU/4/4).

PBM-verordening (EU) 2016/425 *) Geproduceerd zonder siliconen.

€ 3,90* Vanaf € 3,63* / 100 Paar
Descolind Expert Huidbeschermingscrème geurvrij, 100ml
DESCOLIND EXPERT Geurvrije water-in-olie huidbeschermende en verzorgende crème

Deze huidbeschermende crème is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de gestreste huid. Als water-in-olie-emulsie is DESCOLIND EXPERT gemakkelijk uit te smeren en wordt snel door de huid opgenomen, waardoor een gladde, niet-vette beschermende film achterblijft.

DESCOLIND EXPERT is ideaal voor dagelijks gebruik vóór huidbelastende activiteiten om de huid van de handen te beschermen bij nat werk en ook bij het dragen van handschoenen.

Naast de beschermende functie verzorgt DESCOLIND EXPERT de huid met herstellende en hydraterende bestanddelen en vitamine E. Met een aangename bijenwasgeur. De crème bevat een vetgehalte van 15%.

DESCOLIND EXPERT huid- en beschermingscrème is geschikt voor gebruik met hoogwaardige veiligheidshandschoenen van nitril en latex.

- Huidverzorging met vitamine E, glycerine en bijenwas
- Formulering dermatologisch getest
- Beschermende werking bevestigd volgens de nieuwste testmethoden (conform TRGS 401/ABD)
- Beschermt de huid tegen in water oplosbare stoffen

€ 3,90*
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, blauw, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Pura Comfort
Grootte: M
Onze puracomfort-nitrilhandschoen, een echte allrounder onder de wegwerphandschoenen, is bijzonder dun en zorgt dus voor een uitstekende tastgevoeligheid. Dankzij het micro-ruwe oppervlak en de uitstekende ambidextrische pasvorm biedt de nitrilhandschoen een optimale greep en een soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en wordt daarom beschouwd als een alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril wegwerphandschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: wegwerp nitril handschoen kopen, chemisch resistent en food grade nitril

.









- Chemisch beschermende handschoen - Vingerstructuur voor een goede grip - Zeer geschikt voor de voedingsindustrie - Zeer goede tastgevoeligheid - Lichtgewicht ontwerp - Dunne film nitril handschoen - Uitstekende ambidexter pasvorm - Goede rek - Poedervrij - Niet steriel - Kleur:








Blauw - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100Kwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens.






Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM verordening (EU) 2016/425 - Medisch hulpmiddel klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mmVoordelen van nitril handschoenen Handschoenen van nitril overtuigen niet alleen door hun hoge draagcomfort. In vergelijking met latexhandschoenen zijn ze ook vrij van allergieveroorzakende latexproteïnen en gelden daarom als alternatief. Nitril handschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bij gebruik bijzonder elastisch en scheurvast. Door hun resistentie tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. De goede beschermende eigenschappen tegen bacteriën en virussen maken ze ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of in laboratoria.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,04* / 1 Stück)

€ 3,90* Vanaf € 3,63* / 100 Box

Vorgeschlagene Produkte

Servet van speciaal gecoat papier, in vele kleuren
Colour: limette








Papieren servetten in diverse kleuren voor gebruik in kapsalons, praktijken of studio's - Servetten van sterk absorberend weefsel - Gecoat met polyethyleen - Gehamerd en gevouwen - Latexvrij - Afmetingen: ca. 33 x 45 cm - Voor individueel gebruik in salons, praktijken, studio's etc. - Beschikbare kleuren:

Blauw, Donkerblauw, Geel, Groen, Lichtblauw, Paars, Lime, Oranje, Roze, Rood, Wijnrood, Wit, Zwart - Bijpassende servetdispenser: artikelnummer 09050 - Verpakkingseenheid: 500 stuks in een doos.

Inhoud: 500 Stück (€ 0,04* / 1 Stück)

€ 20,90*