Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, turkoois, poedervrij, 100 stuks, maat S, Clean Ocean, Style by Med-Comfort

€ 7,90 *

Inhoud: 100 ( € 0,08 * / 1 Stück)

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 Tage

Hoeveelheid
Prijs per eenheid
Vanaf 1

€ 7,90*

Vanaf 10

€ 7,66*

-3 %
Vanaf 30

€ 7,50*

-5.1 %
Vanaf 100

€ 7,11*

-10 %
Grootte
Box
Productnummer: 50124-S
Verpackungseinheit: Box

Productinformatie "Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, turkoois, poedervrij, 100 stuks, maat S, Clean Ocean, Style by Med-Comfort"

De nitrilhandschoen in turkoois, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria.











C

lean ocean disposable nitril beschermende handschoen

- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidexter pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleur: Ocean Green - Beschikbare maten:











XS tot XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuks

Kwaliteitskenmerken

- AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen overeenkomstig Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III overeenkomstig PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel overeenkomstig Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Dokument

Vorgeschlagene Produkte

Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, tutti frutti (geel, roze, groen, oranje), poedervrij, 96 stuks, maat XS-XL, 4 kleuren (citronella, pinkabella, adam, orangina), Style by Med-Comfort
Grootte: L
De nitrilhandschoen in een bonte mix, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt dus als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: Koop nitril wegwerphandschoenen, chemicaliënbestendig en nitril van voedselkwaliteit

.








- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren: tutti frutti (lemonlla, pinkabella, adam, orangina- elke kleur 24 stuks in de doos) - Beschikbare maten:










XS - XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 96 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 (zonder 01174) - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Medisch hulpmiddel klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm

Inhoud: 96 Stück (€ 0,06* / 1 Stück)

€ 5,90* Vanaf € 5,49* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, zwart, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Rabe, Style by Med-Comfort
Grootte: XXL
De nitrilhandschoen in het zwart, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: Koop nitril wegwerphandschoenen, chemicaliënbestendig en nitril van voedselkwaliteit

.








- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren: Zwart - Beschikbare maten:











XS - XXL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,05* / 1 Stück)

€ 5,90* Vanaf € 5,49* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, zwart, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Pura Comfort
Grootte: XL
Onze puracomfort-nitrilhandschoen, een echte allrounder onder de wegwerphandschoenen, is bijzonder dun en zorgt dus voor een uitstekende tastgevoeligheid. Dankzij het micro-ruwe oppervlak en de uitstekende ambidextrische pasvorm biedt de nitrilhandschoen een optimale greep en een soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en wordt daarom beschouwd als een alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril wegwerphandschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: wegwerp nitril handschoen kopen, chemisch resistent en food grade nitril

.









- Chemisch beschermende handschoen - Vingerstructuur voor een goede grip - Zeer geschikt voor de voedingsindustrie - Zeer goede tastgevoeligheid - Lichtgewicht ontwerp - Dunne film nitril handschoen - Uitstekende ambidexter pasvorm - Goede rek - Poedervrij - Niet steriel - Kleur:








Zwart - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100Kwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens.






Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM verordening (EU) 2016/425 - Medisch hulpmiddel klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mmVoordelen van nitril handschoenen Handschoenen van nitril overtuigen niet alleen door hun hoge draagcomfort. In vergelijking met latexhandschoenen zijn ze ook vrij van allergieveroorzakende latexproteïnen en gelden daarom als alternatief. Nitril handschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bij gebruik bijzonder elastisch en scheurvast. Door hun resistentie tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. De goede beschermende eigenschappen tegen bacteriën en virussen maken ze ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of in laboratoria.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,04* / 1 Stück)

€ 3,90* Vanaf € 3,63* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, roze, poedervrij, 100 stuks, Pinkabella, maat XS-XL, Style by Med-Comfort
Grootte: S
De nitrilhandschoen in roze, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt dus als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: Koop nitril wegwerphandschoenen, chemisch bestendig en nitril van voedselkwaliteit

.







- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren:
Magenta/Roze - Beschikbare maten:











XS - L (XL op aanvraag) - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100Kwaliteitskenmerken - AQL 1.5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen overeenkomstig Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III overeenkomstig PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel overeenkomstig Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm

Inhoud: 100 Stück (€ 0,05* / 1 Stück)

€ 5,90* Vanaf € 5,31* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, appelgroen, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Style by Med-Comfort
Grootte: XS
De nitrilhandschoen in appelgroen, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt dus als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen tegen bacteriën en virussen maken ze ook

geschikt

voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: nitril wegwerphandschoenen, chemisch bestendige en voedselveilige nitril handschoenen kopen

.







- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten, waardoor ze het perfecte huidvriendelijke alternatief zijn voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren:
Groen - Beschikbare maten:










XS - XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1.5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,05* / 1 Stück)

€ 5,90* Vanaf € 5,31* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, wit, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Pura Comfort
Grootte: XS
Onze puracomfort-nitrilhandschoen, een echte allrounder onder de wegwerphandschoenen, is bijzonder dun en zorgt dus voor een uitstekende tastgevoeligheid. Dankzij het micro-ruwe oppervlak en de uitstekende ambidextrische pasvorm biedt de nitrilhandschoen een optimale greep en een soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en wordt daarom beschouwd als een alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril wegwerphandschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: wegwerp nitril handschoen kopen, chemisch resistent en food grade nitril

.









- Chemisch beschermende handschoen - Vingerstructuur voor een goede grip - Zeer geschikt voor de voedingsindustrie - Zeer goede tastgevoeligheid - Lichtgewicht ontwerp - Dunne film nitril handschoen - Uitstekende ambidexter pasvorm - Goede rek - Poedervrij - Niet steriel - Kleur:








Wit - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100Kwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens.






Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM verordening (EU) 2016/425 - Medisch hulpmiddel klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mmVoordelen van nitril handschoenen Handschoenen van nitril overtuigen niet alleen door hun hoge draagcomfort. In vergelijking met latexhandschoenen zijn ze ook vrij van allergieveroorzakende latexproteïnen en gelden daarom als alternatief. Nitril handschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bij gebruik bijzonder elastisch en scheurvast. Door hun resistentie tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie. De goede beschermende eigenschappen tegen bacteriën en virussen maken ze ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of in laboratoria.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,04* / 1 Stück)

€ 3,90* Vanaf € 3,63* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, oranje, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Orangina, Style by Med-Comfort
Grootte: XS
De nitrilhandschoen in oranje, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel dragen. Vergeleken met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen bovendien vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: Koop nitril wegwerphandschoenen, chemisch bestendig en nitril van voedselkwaliteit

.








- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren: Oranje - Beschikbare maten:










XS - XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1.5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,05* / 1 Stück)

€ 5,90* Vanaf € 5,31* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, roze, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Rosie, Style by Med-Comfort
Grootte: XS
De nitrilhandschoen in roze, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. Vergeleken met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen bovendien vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: Koop nitril wegwerphandschoenen, chemisch bestendig en nitril van voedselkwaliteit

.








- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren: Roze - Beschikbare maten:










XS - L - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1.5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,07* / 1 Stück)

€ 7,90* Vanaf € 7,11* / 100 Box
Neue Farbe
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, turkoois, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Clean Ocean, Style by Med-Comfort
Grootte: XL
De nitrilhandschoen in turkoois, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria.











C

lean ocean disposable nitril beschermende handschoen

- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidexter pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleur: Ocean Green - Beschikbare maten:











XS tot XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuks

Kwaliteitskenmerken

- AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen overeenkomstig Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III overeenkomstig PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel overeenkomstig Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,07* / 1 Stück)

€ 7,90* Vanaf € 7,35* / 100 Box
Neue Farbe
Wegwerphandschoenen, Nitril handschoenen, grijs, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, Platinum, Style by Med-Comfort
Grootte: S
De nitrilhandschoen in grijs, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen ook vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken ze ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of in laboratoria.











P

latina disposable nitril beschermende

handschoen - De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidexter pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleur: Grijs - Beschikbare maten:











XS tot XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuks

Kwaliteitskenmerken

- AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,07* / 1 Stück)

€ 7,90* Vanaf € 7,11* / 100 Box
Wegwerphandschoenen, nitril handschoenen, geel, poedervrij, 100 stuks, maat XS-XL, citronella, Style by Med-Comfort
Grootte: XL
De nitrilhandschoen in geel, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en allrounder voor bijna elke branche. De nitrilhandschoen zorgt met haar vingervormige oppervlak en ambidexter pasvorm voor optimale grip en soepel draagcomfort. Vergeleken met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen bovendien vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: Koop nitril wegwerphandschoenen, chemisch bestendig en nitril van voedselkwaliteit

.







- De allrounder voor bijna elke industrie - Bestand tegen vele chemicaliën - Vrij van allergene eiwitten en daarom het perfecte huidvriendelijke alternatief voor latex handschoenen - Vingertextuur voor een goede grip - Ambidextrische pasvorm - Poedervrij - Niet steriel - Kleuren:
Geel - Beschikbare maten:










XS - XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100 stuksKwaliteitskenmerken - AQL 1.5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen conform Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III conform PBM Verordening (EU) 2016/425 - Klasse I medisch hulpmiddel conform Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =240 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,05* / 1 Stück)

€ 5,90* Vanaf € 5,31* / 100 Box
Extra lang (300mm)
Wegwerphandschoenen, Nitril handschoenen, extra lang, lavendel, poedervrij, 300mm, 100 stuks, maat XS-XL, Blue Comfort 300
Grootte: L
Onze extra lange nitrilhandschoen in lavendel, een kleurrijke blikvanger onder de nitril wegwerphandschoenen en een allrounder voor bijna elke branche. Dankzij geruwde vingertoppen en een speciale textuur zorgt de nitrilhandschoen voor een optimale greep en soepel draagcomfort. In vergelijking met een latexhandschoen is de nitrilhandschoen bovendien vrij van allergieverwekkende latexproteïnen en geldt daarom als alternatief voor uw ideale werkbescherming. Nitril wegwerphandschoenen zijn bestand tegen chemicaliën en zijn bijzonder rekbaar en scheurvast in het gebruik. Door hun bestendigheid tegen oliën en vetten zijn nitril handschoenen ook geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

De goede beschermende eigenschappen van nitril tegen bacteriën en virussen maken het ook geschikt voor gebruik in de geneeskunde of laboratoria. Nitril handschoen

: nitril wegwerphandschoen kopen, chemicaliënbestendig en food-grade nitril

.














- Goede grip dankzij geruwde vingertoppen en speciale textuur - Sterk en duurzaam - Zeer rekbaar - Ambidextrische pasvorm - Niet steriel - Kleur: Lavendel - Beschikbare maten: S tot XL - Verpakkingseenheid: 1 doos van 100Kwaliteitskenmerken - AQL 1,5 - EN 420 - EN 455 - EN 374 - Geschikt voor levensmiddelen volgens Verordening EG/2004.


Verordening (EG) 1935/2004 - PBM categorie III volgens PBM Verordening (EU) 2016/425 - Medisch hulpmiddel klasse I volgens Verordening (EU) 2017/745 - Lengte: =300 mm.

Inhoud: 100 Stück (€ 0,11* / 1 Stück)

€ 11,90* Vanaf € 11,07* / 100 Box